Far/Mor & Barn Gymnastik 3-4 år

Antal tilmeldte: 54/65 Årgang: 2019-2020 Pris: 1.396,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Maglehøj hallen Mandag 16:45-17:40
Instruktør: Cebina Westergaard
Beskrivelse

Dette er holdet, hvor du og dit barn/barnebarn på 3 eller 4 år får alletiders mulighed for at få rørt jer sammen, lavet gymnastik sammen, hygget sammen og leget på en anderledes og sjov måde.
Jeg har haft familiegymnastik i rigtig mange år og har god erfaring med at bygge mine gymnastiktimer op med genkendeligt indhold hver gang. Det gør børnene trygge, og så kan de bedre udfolde sig. Vi starter altid gymnastiktimen op på samme måde. Vi sætter os i en stor rundkreds, hvorefter jeg byder velkommen til gymnastik og laver et navneråb (hjælp meget gerne i starten jeres barn/barnebarn med at turde sige ja).
Dernæst synger vi en kort goddag-sang med fagter og leger en "kom ud at tumle"- sangleg. Så følger en kort opvarmning af hele kroppen for både børn og voksne til skøn børnemusik.

Til hver gymnastiktime vil vi veksle mellem forskellige lege, stafetter, akrobatiske øvelser, sanglege samt lege, hvor børnene bliver bevidste om deres krop, dens bevægelser og deres krops kunnen. I løbet af hver gymnastiktime vil vi også lege med et småredskab. Det kan f.eks. være ærteposer, tæppefliser, bolde, trylletørklæder, baljer eller stor faldskærm.

Vi vil også til hver gymnastiktime styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed samt udvikle på/forfine deres færdigheder inden for kolbøtter, trille, rulle, kravle, hoppe, hinke, balance mv. på de redskabsbaner, som jeg med hjælp fra jer forældre/bedsteforældre kommer til at bygge i gymnastiksalen. Jeg har til hver gymnastiktime tegnet den redskabsbane, vi skal bygge og lege på. Redskabsbanen vil variere, men også indeholde genkendelige redskabsopstillinger fra gang til gang. Vi slutter hver gymnastiktime af med at synge en farvelsang. Indimellem vil vi også slutte af med rolig musik, hvor I som forælder/bedsteforælder får mulighed for at massere/nusse jeres barn/barnebarn.

I skal regne med at få sved på panden, og at I voksne også skal være AKTIVE på mit hold. Jeg forventer derfor, at I som forælder/bedsteforælder går foran som et godt eksempel for jeres barn/barnebarn og er deltagende i gymnastiktimen. Ligeledes forventer jeg, at alle - både barn og voksen - møder op i træningstøj og med bare fødder eller gymnastiksko, så vi rigtig kan bevæge os. Jeg vil derfor hverken se strømpesokker eller cowboybukser i gymnastiksalen ;-)
Drikkedunke og mad må I ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en god idé, at jeres barn/barnebarn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand, inden gymnastiktimen begynder.
Har I mindre eller større søskende med, kan de ikke deltage i gymnastiktimen. De skal helst sidde ude i omklædningsrummet.

Husk, at der skal betales kontingent for både barn og voksen på dette familiehold, så der skal altså foretages to tilmeldinger. Husk at tilmelde barnet med barnets eget navn på børnetilmeldingsdelen og med den voksnes navn på forældretilmeldingsdelen. Familieholdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt, som vi skal have på til opvisningen er inkluderet i kontingentet for både barn og voksen.
Glæder mig så meget til at se jer på mit hold og til mange timers hyggelig og sjov leg og gymnastik.
 

Tumlastik

Antal tilmeldte: 29/40 Årgang: 2020-2021 Pris: 1.396,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds kantinen Søndag 15:00-15:55
Instruktør: Malene Tangaa
Beskrivelse

Tumlastik hold er et hold for de mindste som gerne vil hygge, tumle, synge, lege, kravle, løbe, hoppe sammen med din yndlings voksen, dog kun en voksen pr hold ellers kan vi simpelthen ikke være der, så har du lyst og mod på at starte til gymnastik vil det være et godt sted at starte vi ses i kantinen.

Tumlastik deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt, som vi skal have på til opvisningen er inkluderet i kontingentet for både barn og voksen.

Spilopmagerne - 4-5 år

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2018-2019 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 16:00-16:55
Instruktør: Mie Culmsee Isabella Hammelev
Beskrivelse

Dette er holdet for det 4-5 årige barn, som er fuld af spilopper.
Vi opbygger her dit barns gymnastiske færdigheder og giver det en erfaring i at gå til gymnastik, som barnet kan bygge videre på. Vi skal på dette hold også øve os i at gå til gymnastik helt uden mor eller far, da dette er et hold alene for barnet. Vi starter altid gymnastiktimen på samme måde med at sidde i en rundkreds med navneopråb, en goddag-sang og så en hurtig opvarmning af hele kroppen til sjov og skøn børnemusik. Vi skal på holdet forfine og udvikle på barnets færdigheder inden for kolbøtter, baglænskolbøtter, sving, hop, balance, styrke og så småt begynde på at lave de indledende øvelser til at kunne slå en vejrmølle, stå på hovedet, stå på hænder og meget mere. Alt sammen gennem sjov og leg, så vi leger det ind i børnene, primært på de redskabsbaner, vi bygger til hver gymnastiktime. På disse redskabsbaner vil dit barn også få styrket sin motorik og kropsbevidsthed. 

Redskabsbanerne vil være lidt forskellige fra gang til gang, men også indeholde genkendelige elementer for børnene, så børnene kommer til at mestre øvelserne bedre og bedre for hver gang. Det giver dem en succesoplevelse og glæde. 

Drikkedunke og mad må barnet ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en rigtig god idé, hvis dit barn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen.

Hvis dit barn er meget utryg ved at skulle starte på holdet uden sin mor eller far i gymnastiksalen, så tager vi en snak om dette og finder en løsning. 

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug for opvisningen er inkluderet i kontingentet.
Vi glæder os så meget til at se dit barn på vores hold. 

Badutspring 5 år

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2018-2018 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Onsdag 16:00-16:55
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Laura Erlandsen
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2018, som godt kan lide fart over feltet. Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen.  Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk. Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen.  Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Badutspring 6 år

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2017-2017 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Onsdag 17:00-17:55
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Laura Erlandsen
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2016, som godt kan lide fart over feltet.
Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen. 

Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk.

Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen. 

Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Racerne 6-7 år

Antal tilmeldte: 25/30 Alder: 6-7 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Maglehøj hallen Tirsdag 16:00-16:55
Instruktør: Emily Nilsson Maja Rossing
Beskrivelse

Hej alle seje børn!

Er I klar til at være med på vores fantastiske gymnastikhold?

Her vil vi have masser af sjov og leg med masser af hop og spring.
Vi skal lære en masse nye tricks og øvelser, der hjælper os med at blive bedre til at hoppe og bevæge os på en sjov måde. Vi vil med glæde hjælpe jer med nye spring og med at lære de forskellige hop og øvelser, der passer til Jer.

Om du er nybegynder, eller allerede kan nogle spring, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med hvad du vil lære! Vi skal også lege en masse, hvor vi kan have det sjovt sammen og lære at samarbejde.

Kom og vær med til en helt fantastisk sæson fyldt med sjov, hop og gymnastikglæde!
 

Prinsesserne

Antal tilmeldte: 6/25 Alder: 6-7 Køn: Piger Pris: 1.670,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Maglehøj hallen Torsdag 16:00-17:25
Instruktør: Yasmin Neumann
Beskrivelse

Holdet er for piger som elsker at bevæge sig til musik og lave en masse sjov gymnastik.

Træningen er fokuseret på motorik, koordination og sved på panden. Vi bruger håndredskaber hver gang som tov, bold, tøndebånd og vimpel.

Træningen er bygget op omkring genkendelige øvelser indenfor koordination, smidighed, styrke og balance, men vi prøver samtidig noget nyt hver gang.

Holdet øver sig på en lille serie og deltager i ØGF's forårsopvisning samt laver et opvisning til en konkurrence i rytmisk sports gymnastik (RSG)

Udgifter til dragt er inkluderet i kontingentet for dette hold.
 

Hoppende Drager 4-5 år

Antal tilmeldte: 8/30 Alder: 4-5 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Maglehøj hallen Tirsdag 17:00-17:55
Instruktør: Emily Nilsson Maja Rossing
Beskrivelse

Hej alle kommende hoppende Drager!

Er I klar til en sæson fyldt med sjov og læring?

Vi skal have det mega sjovt på vores gymnastikhold, samtidig med at vi lærer en masse spændende ting. Vi vil udforske en verden af hop, spring og gymnastiske tricks. Vi vil også have masser af lege og aktiviteter, hvor vi kan lege sammen og styrke vores samarbejdsevner.

Så lad os hoppe ud i en fantastisk sæson sammen, hvor vi både har det sjovt og bliver dygtigere til gymnastik. 
 

Spring Mix 8-9 år

Antal tilmeldte: 35/35 Alder: 8-9 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Onsdag 18:00-18:55
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen Casper Borgen Lærke Dyekjær Hansen
Beskrivelse

Spring Mix 8-9 år er for alle piger og drenge som elsker at lave gymnastik på forskellige redskaber. Vi vil arbejde med en masse grund teknik, hvor der skabes en god basis for at lære en masse flotte og sjove spring.
Fra håndstand over vejrmøller til flikflak og saltoer.

Der er fokus på at gymnastikken skal være sjov og for alle, så du uanset niveau får en masse gode oplevelser.
 

Springerne 8-10 år

Antal tilmeldte: 27/35 Alder: 8-10 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 18:30-19:25
Instruktør: Mie Culmsee Isabella Hammelev

Showtime

Antal tilmeldte: 7/25 Alder: 10-16 Pris: 1.670,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 17:30-18:55
Instruktør: Emilie Jensen Isabella Hansen
Beskrivelse

Showtime er er helt nyt hold for alle i alderen 10-16år, der har lyst til at give den gas med sjove, seje og udfordrende koreografier, hvor vi har fokus på den enkeltes udvikling, men også på et godt fællesskab. 

Træningerne vil variere mellem dans og rytme, gymnastiske øvelser og akrobatik, hvor vi bl.a. lærer forskellige dansetrin, at gå i takt til musik, smidigheds- og balanceøvelser, samt at bruge og stole på hinanden til diverse løft og spring.  

Vi arbejder både på gulv og madrasser, samt bygger med ‘klodser’, som vi kan eksperimentere med i forhold til at lave koreografier ovenpå, under, henover og imellem. Kun fantasien sætter grænser. Desuden gør vi også brug af forskellige rekvisitter. 

Alt dette sammensætter vi til et mega fedt show, som vi viser frem til den årlige ØGF-opvisning, hvor i også får en fed dragt, som er inkluderet i kontigentprisen.
 

Spring Mix 10-12 år

Antal tilmeldte: 23/35 Årgang: 2011-2013 Pris: 1.370,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Onsdag 19:00-20:25
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen Casper Borgen Lærke Dyekjær Hansen
Beskrivelse

Spring Mix 10-12 år er for alle piger og drenge som elsker at lave gymnastik på forskellige redskaber.

Vi vil arbejde med en masse grund teknik, hvor der skabes en god basis for at lære en masse flotte og sjove spring. Fra håndstand over vejrmøller til flikflak og saltoer med skruer.

Der er fokus på at gymnastikken skal være sjov og for alle, så du uanset niveau får en masse gode oplevelser.

Træningen er målrettet denne aldersgruppe og har også fokus på den fysiske træning som er grundlæggende i gymnastikken

Team Gravity 12-18 år

Antal tilmeldte: 26/35 Årgang: 2005-2011 Pris: 2.090,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 19:00-20:55
Instruktør: Emilie Jensen Isabella Hansen
Beskrivelse

Dette mixhold er for dig - nybegynder såvel som øvede, der har lyst til at prøve kræfter med tre grene af gymnastik - spring, rytme og akrobatik.

Til træning gør vi brug af en masse forskellige redskaber bl.a. springgrav, airtrack, pegasus, minitramp mm. Vi laver alt lige fra kolbøtter og vejrmøller, til saltoer, skruer, araberflik og baglænder, samt mere avancerede spring. Vi laver også sjove akrobatiske øvelser, hvor vi lærer at bruge og stole på hinanden til diverse løft og spring.
Til rytme laver vi koreografier og gymnastiske øvelser - håndstand, bro, split, hæl-i-hånd osv., i takt til musik. Alt dette sammensætter vi til et fedt koncept, som vi viser frem til den årlige ØGF-opvisning, hvor i også får en fed dragt, som er inkluderet i kontigentprisen.

Unicykel - Et-hjulet-cykel 8 år +

Antal tilmeldte: 4/20 Alder: 8-99 Pris: 895,00 DKK
04/09/2023 - 18/06/2024 Maglehøj hallen Tirsdag 16:00-18:00
Instruktør: August Agerskov Bertram Agerskov Sofus Agerskov Jonas Riis Casper Martinsen
Beskrivelse

Holdet er for både nye og øvede cyklister.

Til træning arbejder vi på at blive stabile på cyklen og lære en masse tricks. Dette gør vi bl.a. gennem lege på cyklen, trick workshops og med styrketræning.

Der vil være stort fokus på fællesskabet og samarbejdet, som er forbundet med Unicykel-Communitiet, og vi vil arbejde meget med, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre cyklister og turde nye tricks.

Vigtigst af alt er dog at skabe et hold, hvor man har det sjovt, og glæder sig til at komme og cykle.

Trænerne sørger for træning som alle kan være med uanset niveauet. Trænerteamet består af flere cyklister, der selv har været med til at vinde medaljer ved verdensmesterskaberne. 

Sammen vil vi arbejde hen imod deltagelse ved DM i Freestyle og X-style til marts.

Træningen foregår i træningstøj og indendørssko. Husk også en vandflaske.

Det er ikke nødvendigt at medbringe sin egen cykel til at starte med, da vi har lånecykler - dog kan man risikere at skulle dele disse, hvis der er flere til træningen uden egen cykel.
 

Die Damen

Antal tilmeldte: 14/30 Alder: 24-99 Køn: Kvinder Pris: 1.045,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Maglehøj hallen Torsdag 19:30-21:25
Instruktør: Camilla Wong
Beskrivelse

Die Damen er for kvinder i alderen 25 + (er man ikke helt 25, så kom gerne alligevel), som elsker at bruge sin krop rytmisk og som stadig ønsker at udfordre sig selv inden for forskellige genrer af gymnastik og dans.

Der forventes ikke nogen gymnastisk erfaring, men et stabilt fremmøde og et ønske om at engagere sig i holdet både socialt og udviklingsmæssigt. 

I løbet af sæsonen skal vi arbejde med gymnastik, som gerne skulle ramme alle niveauer, og træningerne vil bestå af en solid opvarmning, tekniktræning og styrke for at kunne gøre vores krop klar til de koreografier vi skal lære igennem sæsonen, og så skal vi selvfølgelig have det sjovt!

I løbet af efteråret og vinteren vil der forekomme weekend træninger, hvor vi skal udvikle og nørde koreografier. 
Holdet er et opvisningshold, og træner derfor hen i mod opvisningerne i foråret 2023. Antallet af opvisninger er endnu ikke på plads, men gerne så mange som vi lyster.  

Facebook: Man kan allerede nu søge medlemskab i gruppen: Die Damen 22/23. 
Her bliver der samlet en masse information, og der lægges info ud inden træning.
Facebook er selvfølgelig ikke et krav for at gå på holdet.

KondiRobic

Antal tilmeldte: 11/30 Alder: 18-99 Pris: 685,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Onsdag 18:15-19:40
Instruktør: Pia Riis Kofoed-Hansen
Beskrivelse

Vi er en flok friske damer, der træner til glad musik, hvor ALLE kan være med.

Øvelsesvalg varierer og via *følg mig* metoden, lader vi os inspirere af forskellige rytmiske spjæt og træningsmetoder (f.eks. Cirkel- og styrketræning)

BSS 16+

Antal tilmeldte: 13/20 Alder: 16-99 Pris: 425,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Søhøj skolen - Multihuset Mandag 17:00-17:55
Instruktør: Line Nyborg Madsen
Beskrivelse

Holdet er for alle der ønsker en træning med fokus på at styrke sin Balance, Smidighed og Stabilitet.

Der arbejdes med fokus på korrekt kropsholdning.

Træningen tager udgangspunkt i forskellige yoga-øvelser og der vil blive arbejdet med mange stræk og balanceøvelser.
Træningen vil være udfordrende, men afpasset den enkelte gymnasts niveau.

Det er håbet, at alle opnår øget kropsbevidsthed og kropskontrol samt selvfølgelig øget smidighed og fleksibilitet. 

Det anbefales, at man medbringer sin egen yogamåtte.

Det er en god ide, ikke at have spist lige inden træning.

Husk altid vand.

Ølstykke All Stars

Antal tilmeldte: 10/35 Alder: 18-99 Pris: 685,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Fredag 19:30-20:55
Instruktør: Hugo Henneman
Beskrivelse

All Stars er et springhold for M/K'ere - begyndere og øvede samt for tidligere gymnaster, der har lyst til at genoptage gymnastikken igen - også selvom det er 18 år siden, du sidst var aktiv. På All Stars er der vilje og lyst til at udfordre sig selv med springgymnastik. Vi lægger vægt på, at alle også bliver udfordret individuelt, men INGEN bliver presset. - Det skal også være hyggeligt. Vi laver alt lige fra kolbøtter til vejrmøller til dobbeltsaltoer. Vi benytter os en del af de gode og stødabsorberende redskaber, som springgrav og airtrack, så det er muligt at træne med, selv om du skulle have en småskavank eller hvis du måske ikke er "helt ung længere".  Bemærk venligst; Træning med All Stars fredag aften er den bedste måde at starte weekenden på.    

Coretræning

Antal tilmeldte: 28/35 Alder: 18-99 Pris: 425,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Mandag 20:30-21:25
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Fysisk/Core træning

Intensiv fysisk træning i en time, hvor der bliver høj puls og masser af fysiske udfordringer.

Alle kan deltage, vi sørger for at tilpasse træningen til alle niveuaer. Vi vil primært arbejde med dynamisk og statisk core træning, men der kommer helt sikker også til at være masser af øvelser hvor pulsen presses godt i vejret. 

Der er mulighed for at mødes tidligere og løbe en tur sammen inden træning

Medbring indendørs løbe/trænings sko

TeamGym Dreng

Antal tilmeldte: 11 Årgang: 2013-2015 Køn: Mænd Pris: 1.900,00 DKK
15/08/2023 - 14/06/2024 Søhøjskolen Tirsdag 16:00-17:30 Bækkegårds hallen Torsdag 17:00-19:00Søndag 11:00-13:00
Instruktør: Niels Rasmus Haugård Dánjal Í Brekkunum Mette-Marie Bundgaard
Beskrivelse

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Nano Pige

Antal tilmeldte: 35 Alder: 4-11 Køn: Piger Pris: 1.475,00 DKK
16/08/2023 - 26/05/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 16:30-18:30Søndag 16:00-18:00
Instruktør: Emilie Juel Erlandsen Laura Erlandsen Mie Culmsee Maja Fricke Casper Borgen Laura Mittet
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER
 

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Micro Pige

Antal tilmeldte: 37 Alder: 4-11 Køn: Piger Pris: 2.190,00 DKK
17/08/2023 - 29/05/2024 Bækkegårds hallen Mandag 16:00-18:15Torsdag 16:00-18:15 Søhøjskolen Lørdag 10:00-12:15Lørdag 12:15-14:30
Instruktør: Julie Rossing Emily Nilsson Emilie Nyborg Andersen Line Nyborg Madsen Isabella Leksø Stine Christiansen Caroline Bosholdt
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER   Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring. Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting. Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold. Ønsker man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning. Træningstider på Søhojskolen: Gruppe 1 Lørdag kl.10-12.15 Gruppe 2 Lørdag kl.12.15-14.30  

TeamGym Mini Pige

Antal tilmeldte: 33 Alder: 9-14 Køn: Piger Pris: 2.675,00 DKK
15/08/2023 - 29/05/2024 Søhøjskolen Tirsdag 17:30-20:30 Bækkegårds hallen Torsdag 18:00-20:30Søndag 13:00-16:00
Instruktør: Niels Rasmus Haugård Dánjal Í Brekkunum Laura Erlandsen Emilie Nyborg Andersen Line Nyborg Madsen Liv Just Hansen
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGET GYMNASTER

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Junior Pige

Antal tilmeldte: 14 Alder: 13-17 Køn: Piger Pris: 2.765,00 DKK
14/08/2023 - 24/05/2024 Bækkegårds hallen Mandag 17:30-20:30Fredag 16:00-19:00 Søhøjskolen Onsdag 17:30-20:00
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Kim Flamand Carsten Nyborg Andersen Mette-Marie Bundgaard
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER
 

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Senior Dame

Antal tilmeldte: 3 Alder: 16-28 Køn: Kvinder Pris: 860,00 DKK
15/08/2023 - 30/06/2024 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for Senior Dame træning uden konkurrence

TeamGym Nordsjælland

Antal tilmeldte: 2 Alder: 16-28 Ratebetaling Rate 1 betales nu:
3.500,00 DKK
Rate 2 01-03-2024:
3.500,00 DKK
12/08/2023 - 01/06/2024 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for fuldt TGN træning incl. konkurrence.

TeamGym Nordsjælland - Højskole

Antal tilmeldte: 1 Alder: 16-28 Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.590,00 DKK
Rate 2 01-03-2024:
2.590,00 DKK
12/08/2023 - 01/06/2024 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for TGN træning som Højskole gymnast incl. konkurrence.

RSG Junior/Senior

Antal tilmeldte: 4/20 Alder: 12-30 Køn: Kvinder Pris: 2.895,00 DKK
14/08/2023 - 28/06/2024 Maglehøj hallen Mandag 16:00-20:00Tirsdag 16:00-20:00Torsdag 16:00-19:30
Instruktør: Christina Rasmussen
Beskrivelse

Gymnasten deltager ved DGFs Sjællands- og Danmarksmesterskaber og derudover også ved diverse individuelle konkurrenser indenfor RSG.

Ud over træningerne i løbet af ugen vil der også komme nogle træninger i weekenden.

Gymnasten er et udtaget hold, men der er stadig plads til flere, så hvis du har lyst, er du velkommen til at komme og prøve.

Kontakt trænerne


Der skal påregnes dragtudgifter og transportomkostninger i forbindelse med konkurrencer i Jylland og på Fyn

RSG Mini/Rekrut

Antal tilmeldte: 5/20 Alder: 3-15 Køn: Piger Pris: 3.380,00 DKK
14/08/2023 - 28/06/2024 Maglehøj hallen Mandag 16:00-20:00Onsdag 16:00-20:00Torsdag 16:00-19:30
Instruktør: Christina Rasmussen

RSG Micro

Antal tilmeldte: 2/20 Alder: 3-15 Køn: Piger Pris: 1.065,00 DKK
14/08/2023 - 28/06/2024 Maglehøj hallen Mandag 16:00-18:00Onsdag 16:00-18:00Søndag 13:00-15:00
Instruktør: Christina Rasmussen
Beskrivelse