Spilopmagerne - 4-5 år

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 8 Årgang: 2018-2019 Pris: 945,00 DKK
04/09/2023 - 24/03/2024 Bækkegårds hallen Tirsdag 16:00-16:55 Instruktør: Mie Culmsee Isabella Hammelev
Beskrivelse

Dette er holdet for det 4-5 årige barn, som er fuld af spilopper.
Vi opbygger her dit barns gymnastiske færdigheder og giver det en erfaring i at gå til gymnastik, som barnet kan bygge videre på. Vi skal på dette hold også øve os i at gå til gymnastik helt uden mor eller far, da dette er et hold alene for barnet. Vi starter altid gymnastiktimen på samme måde med at sidde i en rundkreds med navneopråb, en goddag-sang og så en hurtig opvarmning af hele kroppen til sjov og skøn børnemusik. Vi skal på holdet forfine og udvikle på barnets færdigheder inden for kolbøtter, baglænskolbøtter, sving, hop, balance, styrke og så småt begynde på at lave de indledende øvelser til at kunne slå en vejrmølle, stå på hovedet, stå på hænder og meget mere. Alt sammen gennem sjov og leg, så vi leger det ind i børnene, primært på de redskabsbaner, vi bygger til hver gymnastiktime. På disse redskabsbaner vil dit barn også få styrket sin motorik og kropsbevidsthed. 

Redskabsbanerne vil være lidt forskellige fra gang til gang, men også indeholde genkendelige elementer for børnene, så børnene kommer til at mestre øvelserne bedre og bedre for hver gang. Det giver dem en succesoplevelse og glæde. 

Drikkedunke og mad må barnet ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en rigtig god idé, hvis dit barn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen.

Hvis dit barn er meget utryg ved at skulle starte på holdet uden sin mor eller far i gymnastiksalen, så tager vi en snak om dette og finder en løsning. 

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug for opvisningen er inkluderet i kontingentet.
Vi glæder os så meget til at se dit barn på vores hold. 

Pris: 945,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mie Culmsee

mieculmsee@gmail.com

Isabella Hammelev