Rytmisk Sport Gymnastik

Ølstykke Gymnastik Forening udbyder Rytmisk Sports Gymnastik (RSG) som både individuelle og i grupper for alderen 6 år og frem. Træningen består af smidighedstræning, træning i ballet, tekniktræning med håndredskaber samt rytmiske sekvenser. Gymnasterne lærer naturligvis nogle serier, som de træner seriøst med til konkurrencerne. Der anvendes de klassiske håndredskaber som tove, tøndebånd, bolde, køller og vimpler. I træningen lægges der stor vægt på engagement og selvdisciplin. Træningen er koncentreret og målrettet konkurrencerne. Gymnasterne er udtaget. Er du interesseret i at komme i betragtning, er du velkommen til at kontakte instruktør Christina Rasmussen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Instruktør: Christina Rasmussen

Hvis du eller dit barn er oprette som gymnast i vores medlemssystem, kan du gå direkte ned og vælge det aktuelle hold på oversigten herunder.

Er du eller dit barn ikke oprette i vores medlemssystem, skal du klikke på "Opret Nyt Medlem" og oprette dig/dit barn som bruger.

Når du har oprettet dig som bruger, og modtaget en bekræftelses mail, skal du vælge det hold herunder som du skal tilmeldes.

Ved tilmelding binder du/dit barn sig til, at ØGF trækker det viste beløb hver 3. måned i den kommende sæsson.
Du tilmelder dit betalingskort ved første tilmelding.
Du kan opsige dit abonnement i løbet af perioden ved at logge på Medlemslogin.

Ved tilmelding binder du/dit barn sig til, at ØGF trækker det viste beløb 3 gange i den kommende sæson.
(eks. RSG Mini Gruppe vil prisen for en sæson være 3 * 780 kr. = 2.340 kr.)
Du tilmelder dit betalingskort ved første tilmelding.
Fra sæson 2021/22 vil betalingen til TeamGym foregå af en betaling per. 1. september 2021.

Her modtages:Dankort / VisaDankortVisaVisa ElectronMastercardMaestroMobilePay

Medlems login