Corona situationen hos ØGF

Corona Module Top
 

Bestyrelsen i Ølstykke Gymnastik Forening følger udviklingen omkring COVID-19 (corona) tæt.

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes råd og retningslinjer. 

Jævnfør myndighedernes udmelding her til aften (onsdag d. 23. marts) angående coronavirus er

AL gymnastikundervisning i ØGF er AFLYST, foreløbig frem til og med den 14. april 2020.

Dette betyder desværre også, at vi ikke kan åbne op for tilmelding til vores SommerGymnastik, da vi endnu ikke ved, om vi kan afvikle disse hold.

Bestyrelsen følger situationen nøje og holder jer alle løbende opdateret. Evt. spørgsmål skal rettes til bestyrelsen.

Historien

Ølstykke Kro anno 1920

Ølstykke Gymnastik Forening var en del af Ølstykke Idræts-Forening (ØIF) som blev etableret 18. maj 1918.

Foreningslivet blev afhold på Ølsykke kro som her ses fra 1920'erne.

I foråret 1974 fortsatte Ølstykke Gymnastik Forening som en selvstændig forening, men der har været dyrket gymnastik længe før 1918 iflg. billeder og andet materiale fundet på Lokalhistorisk Arkiv i forbindelse med 90 års jubilæet. Her kan man finde optegnelser over en Gymnastik og Skytteforening i Ølstykke helt tilbage til 1860'erne.

Som afslutningen på sæsonen i 2008 fejrede Ølstykke Gymnastik Forening 90 års fødselsdagen i forbindelse med Forårsopvisningen, marts 2009. I den anledning havde foreningen lånt den gamle fane fra 1869 fra Lokalhistorisk Arkiv, der sammen med foreningens andre to faner hilste på ved ind- og udmarch.

Det sociale netværk man fik og alle de dejlige børn, betød ALT. Jeg kan huske, at vi havde 45 børn fra 3-6 år, og det var man alene om, så der havde man sved på panden, når man var færdig, fortalte Gudrun Burchardt i forbindelse med 90 års jubilæet. Gudrun var instruktør i Ølstykke Gymnastik Forening fra 1963 til 1975.